Cosmic Panda - noua interfata YouTube

de Laurentiu Crisu | 11 iulie 2011

Google a anuntat joi lansarea unei noi interfete YouTube, in cadrul unui experiment pe care l-a numit “Cosmic Panda”, care spre deosebire de Google+ este accesibil oricui.

Noul look al site-ului de video-sharing renunta la background-ul alb de sub video player, pe care l-a inlocuit cu un backdrop gri inchis, informeaza Mashable.

La baza chenarului de video player stau acum patru noi icon-uri, care iti permit sa schimbi frame size-ul video-ului. Exista de asemenea noi design-uri de pagina si instrumente de editat imbunatatite pentru a customiza canalele.

In plus, cand folosesti Google Chrome, poti in acelasi timp sa rulezi un videoclip si sa cauti altele, alternand intre canale si playlist-uri.

O alta imbunatatire majora o reprezinta abilitatea de a alege sa vezi sau nu comentariile, prin integrarea unor butoane noi, care iti permit sa scoti comentariile si sa umpli pagina de sub video player cu sugestii de video-uri.

Cosmic Panda faciliteaza de asemenea si personalizarea canalului, oferind utilizatorului patru tipuri de sabloane: Creators, Bloggers, Networks si Everything.

Poti incerca noua versiune YouTube pe pagina Cosmic Panda. Cei care nu vor fi multumiti de noul design, se pot intoarce oricand la vechea interfata YouTube.

 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google