Ce spun gadgeturile despre personalitatea ta

de Livia Stroie | 2 iulie 2011

Gadgeturile pe care le iei cu tine mereu si pe care le consideri indispensabile spun multe celor din jur despre personalitatea ta. Fiecare persoana foloseste tehnologia in stil propriu, si fiecare va allege altceva, pentru a-si atinge scopurile, arata PCMag.

Tipul "outdoors", spre exemplu, va avea mereu la el, pe langa iPhone, o camera video compacta, pentru a suprinde aventurile la care ia parte, un ceas multifunctional si o lanterna. Prefera gadgeturile rezistente la apa si la temperaturi scazute.

Un fan Apple va avea mereu cu el ultima inventie a lui Steve Jobs, fie ca e vorba de iPhone, iPad (cu folie de protectie special produsa de Apple) sau iPod. Bineinteles, prefera Macintosh, nu il vei vedea niciodata lucrand la un PC cu Windows.

Afaceristul va prefera intotdeauna un telefon cu cat mai multe functii si care ii poate folosi drept asistent personal: un Blackberry, spre exemplu.

Gamer-ul va opta pentru laptopurile Alienware, pentru care e dispus sa munceasca o vacanta intreaga, daca parintii nu si-l permit. Telefonul gamer-ului este fara indoiala Sony Ericsson Xperia Play - in fapt, o consola de jocuri la care poti sa vorbesti si cu prietenii. Va avea in casa cel putin una din consolele Wii, Xbox360, Kinect sau Nintendo DS.

Cand mama si-a facut cont de Facebook e clar ca vrea si iPhone cu conexiune la Internet. Design-ul zvelt al produselor Apple este slabiciunea femeilor.

Tot femeile se pot gasi insa si in categoria amatorilor de reduceri: laptopurile de la HP ofera un raport bun calitate-pret, motiv pentru care sunt preferate de cei care fac economii. La fel sunt si telefoanele de la LG si camerele compacte Canon.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google