Firefox 5 Beta - disponibil pentru download

de Bianca Dinu | 23 mai 2011

Mozilla a lansat primul Firefox beta in cadrul ciclului de lansari accelerate, program menit sa asigure update-uri mai frecvente, prin adaugarea unor noi feature-uri, pe masura ce browser-ul se afla in diferite stadii de dezvoltare

Astfel, Firefox 5 a trecut din canalul de dezvoltare Aurora in stadiul beta, ceea ce inseamna ca este disponibil publicului si asteapta feedback-uri.

Noua versiune aduce cu sine cateva update-uri in noul browser, insa nimic spectaculos. Pe langa setul standard de imbunatatiri ale performantei browser-ului si suportul pentru standarde, Firefox 5 aduce in plus decat doua feature-uri majore.

Primul, suportul pentru animatia CSS, le ofera dezvoltatorilor web abilitatea de a include slide-uri de text in browser sau diferite elemente de text  care apar in cadrul unei animatii.

Al doilea feature adus de Firefox 5 are legatura cu ciclul de lansari agresive, Mozilla adaugand o optiune prin care le permite utilizatorilor sa treaca mai usor de la un canal de dezvoltare la altul: Aurora, o versiune a browser-ului in care sunt introduce majoritatea feature-urilor, Beta, un build de teste mai stabil, disponibil publicului si Release, versiunea finala.

Poti descarca versiunea beta a Firefox 5 de aici.

Sursa 

 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google