Ce este de fapt tickerul din Facebook

de Radu Eftimie | 27 septembrie 2011

Printre noutatile anuntate de Mark Zuckerberg la conferinta F8 s-a aflat si o functionalitate ce pe multi i-a facut sa se intrebe cum mai stau lucrurile cu intimitatea oferita de Facebook.

Este vorba despre aplicatia Ticker, un feed de stiri si informatii despre prieteni ce ruleaza in timp real pe ecran si care pare sa nu afecteze cu nimic securitatea datelor care circula prin reteaua de socializare, dupa cum scriu cei de la Sophos.com.

Ticker-ul, dupa cum declara chiar Zuckerberg, a fost creat pentru a-i pune la curent pe utilizatori cu tot ceea ce fac prietenii lor.

Totusi, nu toate activitatile indicate de acesta vor aparea si in feed-ul de stiri, ceea ce nu este rau in conditiile in care daca aveti multi prieteni ar fi cu adevarat frustrant sa fiti invadati cu informatii.

Tickerul nu face altceva decat sa filtreze informatiile care va apar in jumatatea dreapta a paginii de Facebook. Potrivit testelor efectuale de Sophos, setarile de securitate din Facebook nu au fost schimbate de aceasta noua facilitate, asa ca nu ar trebui sa apara noi motive de ingrijorare referitoare la securitatea informatiilor personale.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google