Cat trebuie sa platesti sa te conectezi la internet in vacanta

de Redactie Hit.ro | 16 noiembrie 2011

Conexiunea la internet a devenit o facilitate uzuala pentru orice turist. Cu toate acestea, odata plecat de acasa, unde fiecare are acces usor in mediul online, lucrurile incep sa se complice. Nu toate aeroporturile au conexiune gratuita, iar hotelurile se pot lauda cu asa ceva, dar serviciul functioneaza atat de prost incat il abandonezi dupa cateva incercari esuate. Ce poti face pentru a beneficia de o conexiune de calitate la un pret rezonabil, atunci cand calatoresti?

1 Gaseste oferte speciale

Vorbeste cu furnizorul de internet de acasa pentru pachete de internet in roaming sau intereseaza-te de servicii preplatite la destinatie. Te vei putea conecta atat cat platesti.

2 Afla cum merge WIFI-ul

Conexiuni WIFI gratuite se gasesc in multe locuri, precum restaurante, cafenele, hoteluri, aeroporturi, gari, insa nu toate functioneaza corect. Tallinn este renumit in Estonia dar si pe plan international ca fiind unul dintre cele mai digitale orase, conexiunea gratuita la internet fiind disponibila in multe locuri.

3 Afla preturile la hotel

Intereseaza-te care sunt preturile practicate de hoteluri si locul in care este accesibil acest serviciu. La hotelurile de 4 si 5 stele o ora de internet costa 1 euro, iar o zi in jur de 25 euro. La hotelurile de 3 stele din Europa pretul este de aproximativ 20 euro pe zi. Chiar daca ai conexiune gratuita trebuie sa te interesezi daca aceasta este una stabila.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google