Cat costa o adresa de email exclusivista? 7500 de dolari!

de Bianca Dinu | 29 iulie 2011

Exista o multime de produse destinate exclusiv oamenilor bogati, de la telefoane precum Tag Heuer Link Phone, care au un pret de 7000 de dolari la console de joc cu carcasa din aur. Dar iata ca exclusivismul si extravaganta patrund acum si pe terenul serviciilor de email.

Potrivit publicatiei Dvice, o companie pe nume Elite750 a lansat un serviciu de email, prin care isi propune sa vanda 750 de adrese de email cu terminatia “@elite.750.com” pentru suma de 7500 de dolari, per adresa, la care se adauga o taxa lunara de 750 de dolari.

Si se pare ca in clubul miliardarilor exista 750 de persoane care au fost dispuse sa plateasca aceasta suma, intrucat pe site-ul Elite750 a aparut deja o postare prin care compania informeaza ca nu mai accepta aplicatii.

Insa cei interesati nu trebuie sa dispere, fondatorul Elite 750 a dezvoltat un alt doilea serviciu de email exclusivist, adresat de data aceasta “elitei de business”, numit “Executive 5000”.

Produsul este limitat la 5000 de adrese si costa numai 225 de dolari, la care se adauga taxele lunare de 75 de dolari.

Si nu va ganditi ca pretul poate fi negociat. Compania si-a expus foarte clar politica pe site: “Va rugam nu incercati sa obtineti discount-uri sau conturi de proba”.

Pentru moment, noi o sa ramanem la conturile gratuite de Gmail, Yahoo Mail si Hotmail.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google