DOWNLOAD: Bitdefender prezinta Gonzales, antivirusul pe silent

de Laurentiu Popa | 17 octombrie 2011

Bitdefender prezinta Gonzales, nou concept antivirus care integreaza cele mai avansate tehnologii de blocare a amenintarilor informatice, oferind siguranta maxima cu un consum minim de resurse. Odata instalat, Gonzales nu necesita nici o configurare si, discret, iti protejeaza sistemul.

Acest program antivirus, aflat inca in varianta beta fiind inca in lucru in laboratoarele Bitdefender, a fost proiectat sa fie rapid si sa reduca interactiunea din partea utilizatorului, fara a-i afecta capacitatea de detectie si de eliminare a actiunilor periculoase.

Gonzales scaneaza periodic toate fisierele din sistem si ia deciziile legate de securitate, in locul dumneavoastra. Aceasta inseamna ca nu vor fi afisate ferestre pop-up, alerte si nu va fi necesar sa configurati niciun fel de setari.

In mod implicit, programul scaneaza si curata sistemul folosind doar resursele neutilizate de software-ul sau sistemul dumneavoastra de operare, astfel incat impactul asupra activitatilor utilizatorului sa fie aproape zero. In plus, Scutul antivirus evita scanarea repetata a fisierelor curate, reducand astfel la minim gradul de incarcare a sistemului.

Beneficiile sale principale sunt:
- Protectie
- Consum minim de resurse
- Interactiune minima din partea utilizatorului
- Mai putine efectuari de setari
- Scanare continua pentru protectia sistemului
- Interfata simpla

Puteti descarca Bitdefender Gonzales beta de aici

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google