Bitdefender a lansat Safego pentru Twitter

de Radu Eftimie | 30 august 2011

Bitdefender Safego este, in acest moment, singura aplicatie de securitate disponibila si pentru cei ce utilizeaza reteaua de socializare Twitter dezvoltata de o companie consacrata de securitate informatica, potrivit Financiarul.ro.

Odata ce aplicatia este instalata, activitatea ce se desfasoara pe contul respectiv este scanata automat, fara ca utilizatorul sa intervina in vreun fel. Notificarile despre diverse amenintari pot fi trimise catre posesorul contului prin mesaj direct.

Utilizatorii care doresc sa detina control absolut asupra informatiilor care vin de la cei pe care ii urmaresc sau pe care vor sa ii urmareasca, pot utiliza si Scanarea la cerere.

 

Bitdefender a lansat Safego pentru Twitter

 

Bitdefender avertizeaza ca furtul de identitate si al informatiilor personale nu se rezuma doar la obtinerea de informatii despre utilizator. Pozele, felicitarile electronice si continutul multimedia sunt in prezent tinte valoroase pentru rauvoitorii care navigheaza pe internet, acestia folosindu-se de imagini personale pentru a realiza campanii frauduloase de spam sau phishing.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google