Bing reloaded! Microsoft reia lupta cu Google pe online search

de Radu Eftimie | 20 octombrie 2011

De cand Google a devenit "regele" cautarilor pe internet, aproape orice incercare de concurenta venita din partea altor companii a fost sortita esecului. Fie ca vorbim despre Yahoo sau despre un gigant ca Microsoft, toata lumea a trebuit sa se declare invinsa la un moment dat.

Dar tocmai cand fi fost tentati sa spunem "Gata, nimeni nu mai vrea sa se bata cu Google", iata ca Microsoft-ul ascunde ceva, nu in maneca, ci la Biroul American de Patente - Bing Reloaded.

Un patent inregistrat de Microsoft la Oficiul de Patente al SUA arata ca gigantul software nu a renuntat la lupta cu Google pe partea de cautari pe internet.

Pe scurt, brevetul Microsoft propune un nou concept: rezultatele cautarilor pe internet ale unei persoane vor fi gasite in functie de personalitatea ei.

Cum va determina Bing ce fel de individ esti? Simplu: pe net exista destule date despre utilizatori, precum hobby-urile, ce nu le place, ce preferinte muzicale au in ce domenii isi desfasoara activitatea etc. (totul "datorita" Facebook-ului...)

Patentul Microsoft, care a fost depus spre aprobare in aprilie 2010, a fost facut public saptamana trecuta.

 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google