Au aparut primele informatii despre AcerCloud

de Redactie Hit.ro | 13 ianuarie 2012

Acer a oferit primele informatii cu privire la AcerCloud, solutie care permite accesul utilizatorilor la toate dispozitivele inteligente personale, oriunde si oricand.

Integrand Always Connect, utilizatorii pot vizualiza si descarca materialele multimedia si datele personale de oriunde, chiar daca PC-ul pe care acestea se afla stocate este in modul sleep (standby sau hibernare).

AcerCloud permite utilizatorilor sa vizualizeze fotografiile facute cu un smartphone din mers, pentru ca apoi sa le gaseasca deja stocate pe PC-ul de acasa sau de la birou. Procesul eliminana necesitatea de a transfera manual fisierele.

De asemenea, prin intermediul PicStream utilizatorii pot face fotografii folosind smartphone-ul, le pot salva pe PC si transmite catre alte echipamente intr-un mod rapid si simplu. Nu in ultimul rand, cu ajutorul AcerCloud Docs documentele care sunt editate si salvate pe un PC sunt urcate in cloud-ul personal al utilizatorului, putand fi accesate folosind alte echipamente.


AcerCloud va fi oferit ca bundle la achizitionarea unui PC nou Acer incepand cu cel de-al doilea trimestru al anului. Solutia va fi compatibila cu toate sistemele Android, suportul pentru echipamentele bazate pe Windows urmand sa fie dezvoltat in viitor.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google