Ati alege sa incheiati o relatie prin Facebook?

de Redactie Hit.ro | 22 iunie 2010

Facebook este una dintre cele mai populare retele de socializare si locul in care multi si-au gasit perechea. Insa in ultima vreme, din ce in ce mai multe persoane au ales sa foloseasca Facebook ca modalitate de a incheia o relatie.

Chiar daca pare extrem de ciudat, un sondaj recent a aratat ca din ce in ce mai multi oameni opteaza pentru despartirile digitale, anuntand partenerul prin schimbarea statusului pe Facebook din “In a Relationship” in “ Single”. Dureros, nu?

Pe de alta parte, cifrele unui studiu realizat de Facebook sunt chiar si mai ingrijoratoare si ne arata un numar in crestere al celor care folosesc reteaua sociala pentru a-si face “treaba murdara”.

Astfel, din cei 1000 de participanti la studiu, 25% au aflat de pe Facebook ca relatia lor s-a incheiat, in vreme ce  21% dintre respondenti au declarat ca ar prefera sa isi anunte partenerul de eventuala o despartire prin schimbarea statusului in “Single”.

Aproape 40% dintre cei chestionati au afirmat ca si-au actualizat statusul pe Facebook pentru ca persoana cu care se intalneau sa inteleaga ca au alte planuri, iar 35% dintre ei s-au folosit de acelasi status pentru a da impresia ca sunt implicate intr-o relatie, desi nu era adevarat.

Si ghiciti ce?! 70% din total respondentilor sunt barbati!

Daca printre cititorii acestui articol se numara si cativa fani Facebook, va asteptam sa ne spuneti si varianta pentru care voi ati opta. Ati alege sa incheiati o relatie prin Facebook?

Sursa: Mashable

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google