Anonymous isi construieste propria retea sociala

de Bianca Dinu | 18 iulie 2011

Grupul hacktivist Anonymous a reactionat la inlaturarea din reteaua sociala Google+ prin crearea propriului serviciu in care orice membru este anonim, informeaza Inquirer.

Grupul Your Anon News a anuntat in urma cu doua zile ca pagina de profil de pe Google+ si contul Gmail au fost inlaturare de catre Google pe motiv ca incalca standardele comunitatii. Asta i-a suparat pe membrii grupului si pe follower-i sai, care au inceput constructia propriei retele sociale.

“Dupa cum unii dintre voi stiu deja am fost banati pe Google+ din cauza contentului nostru. Ceea ce nu am stiut la acea vreme este faptul ca suntem numai unul dintre numeroasele conturi Anonymous care au fost inchise. Iata o realitatea trista a ceea ce se intampla pe internet cand te afli de cealalta parte a baricadei,” a afirmat gruparea intr-o postare pe blog.

“Pe langa faptul ca exista cativa oameni care au organizat o operatiune impotriva Google+, am inceput sa ne construim si propria retea sociala,” se mai mentioneaza pe blog.

Site-ul, numit AnonPlus, este live acum, dar inca se lucreaza la el. Fondatorii promit insa ca va fi gata in curand.

Tu iti vei face cont pe reteaua sociala Anonymous?

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google