Anonymous, atacat de... hackeri?

de Radu Eftimie | 5 martie 2012

Compania de securitate online Symantec a publicat un raport care indica faptul ca hackerii Anonymous ar fi fost victimele unui trojan care le-a expus informatiile personale. Grupul de activisti online Anonymous a negat veridicitatea informatiilor.

Virusul Zeus Trojan ar fi accesat informatii personale, inclusiv date despre conturi bancare, ale unor membri Anonymous. Acesta ar fi fost ascuns intr-un pachet de hacking folosit de membrii Anonymous la atacurile DDoS lansate dupa inchiderea Megaupload, scrie CNET.

Anonymous a negat vehement informatiile Symantec pe Twitter si a adaugat si un comentariu ironic la adresa companiei. "Daca erati mai atenti la detalii, poate nu v-ar fi fost furat codul sursa", se arata in mesajul publicat pe unul dintre conturile de Twitter asociate Anonymous.

Raspunsul Anonymous face referire la actiunea prin care cativa hackeri indieni au obtinut si publicat codul sursa al unei versiuni mai vechi a Symantec PCAnywhere. HIT.ro a scris despre acest incident, avertizand utilizatorii software-ului de securitate sa dezactiveze versiunile vechi ale aplicatiei.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google