Angry Birds poate fi jucat gratuit pe internet

de Cristina Enescu | 12 mai 2011

Angry Birds a facut un pas urias in extinderea accesibilitatii. Jocul, care este deja disponibil pe aproape fiecare platforma mobila, poate fi jucat acum gratuit si pe Web, gratie unui parteneriat cu Google.

Anuntul a fost facut ieri, in cadrul conferintei I/O, de catre CEO-ul Ravio, dezvoltatorul Angry Birds. Jocul este “croit” special pentru Chrome, cu background-uri unice si niveluri care pot fi vazute numai in browser-ul Google.

Vestea devine insa cu atat mai buna, cu cat Angry Birds s-a dovedit a fi functional si de pe alte browsere. Poti accesa http://chrome.angrybirds.com/ si poti rula jocul si de pe IE9 , Firefox 4 sau Opera. Utilizatorii Chrome care isi instaleaza jocul prin Chrome Web Store au avantajul de a putea juca si offline.

Prin extinderea francizei si pe computere, Angry Birds are toate sansele sa devina un “must-have” pentru toate noile magazine sau platforme.

Jocul a fost downloadat de peste 140 de milioane de ori de cand s-a lansat in decembrie 2009 si nu da semne ca s-ar opri.

Sursa

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google