Adresa de e-mail de... unica folosinta (pentru postat comentarii anonime)

de Radu Eftimie | 24 octombrie 2011

Majoritatea serviciilor online va solicita, la crearea unui cont nou, sa va confirmati identitatea printr-o adresa de e-mail valida. Pentru multi, lucrul acesta nu este tocmai placut pentru ca va puteti alege cu spam si alte mesaje promotionale de care sigur nu aveti nevoie.

Exista insa o solutie. Se numeste Guerrilla Mail si va ajuta atunci cand aveti nevoie, scrie AddictiveTips.

Guerrilla Mail este o aplicatie web care creaza o adresa de email temporara. Cu ajutorul acestei adrese puteti valida inregistrarea pe alte conturi de orice tip, puteti confirma mailuri de verificare si, mai mult, niciuna dintre datele pe care le-ati folosit pe Guerrilla Mail nu vor fi aflate.

Cum? Dupa 60 de minute, contul de mail se sterge singur automat si adata cu el si datele voastre. Desigur, puteti modifica timpul de valabilitate al mailului, dar timpul presetat de "viata" este de o ora. Foarte usor de utilizat, Guerrilla Mail va creaza automat un un username, atunci cand vitzitati site-ul cu acelasi nume.

Dupa ce v-ati rezolvat problemele legate de confirmari de conturi si alte inregistrati tot ce trebuie sa faceti este sa dati click pe butonul "Forget Me - uita-ma", pentru a va sterge "urmele".

Adresa de  e-mail de ...unica folosinta

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google