Adblock Plus pentru Chrome - te scapa si de reclamele video

de Radu Eftimie | 29 septembrie 2011

Adblock este deja un instrument bine cunoscut pentru cei care il folosesc pentru a bloca reclamele care iti invadeaza desktopul in momentul cand accesezi anumite pagini de internet. Acum, AdBlock plus pentru Chrome vine cu o functie noua si extrem de utila: blocheaza reclamele video, scrie LifeHacker.

Desi nu este inca in varianta finala si stabila extensia Adblock ce opreste reclamele video de pe Youtube, este un instrument ce merita incercat, chiar daca este in versiune experimentala. Momentan, Adblock Plus este un bun "caine de paza" pentru site-ul Youtube, dar esueaza in incercarea de a opri reclamele de pe alte portaluri precum Hulu, CBS, NBC sau playere TV.

Dezvoltatorii aplicatiei mai au de lucru dar, odata lansata versiunea finala, extensia ar trebuie sa-si faca treaba pe mai multe "canale" video de pe internet. Daca vreti sa descarcati Adblock Plus, deschideti o fereastra de Chrome, tastati: //flags and enable the "Experimental Extension APIs". Apoi mergeti in josul ecranului si dati clic pe "Relaunch Chrome". Odata repornit browserul, extensia ar trebui sa devina functionala.

Adblock Plus pentru Chrome - scapa de reclamele video

 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google