A aparut cimitirul virtual - vezi cat costa un loc de veci

de Radu Eftimie | 14 septembrie 2011

I-tomb si i-Memorial reprezinta, oricat de sinistru ar suna, doua componente ale un cimitir din spatiul virtual. Nu este o gluma, cei care au realizat site-urile vanzand pe sume deloc virtuale cate un loc de veci pentru cei care imbratiseaza... oferta, potrivit UberGizmo.

Daca va tenteaza ideea ca lumea pasionata de calculatoare sa isi aduca aminte de voi si dupa ce veti fi trecut in lumea celor drepti, i-Tomb vine cu o oferta globala, am putea spune. De pe pagina dedicata cimitirului virtual puteti cumpara un loc de veci cu 50 de dolari.

Daca nu vi se pare de ajuns, va puteti face un cont si pe i-Memorial.com, site unde puteti lasa posteritatii gandurile voastre, dar si pretentiile legate de detaliile ceremoniei funerare de care doriti sa "beneficiati" cand va veni momentul.

A aparut cimitirul virtual - vezi cat costa un loc de veci

Contul pe i-memorial va scoate din buzunarul vostru suma de 120 de dolari. Cimitirul virtual mondial este proiectul unui startup din Palo Alto, a fost lansat chiar astazi si se pare ca numarul de locuri de veci este nelimitat...

Compania care se ocupa de proiect se numeste i-Postmortem Limited...

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google