A aparut Kaspersky Endpoint Security 8 for Windows

de Laurentiu Popa | 13 octombrie 2011

Kaspersky Lab anunta lansarea solutiei business Kaspersky Endpoint Security 8 for Windows, destinata protectiei statiilor de lucru care opereaza pe sisteme Windows si a consolei de management Kaspersky Security Center. Acestea au rolul de a securiza infrastructura IT a companiilor in fata celor mai complexe tipuri de amenintari informatice.

Protectia antivirus avansata, bazata pe tehnologiile brevetate de Kaspersky Lab, este sustinuta de functii, precum Application Control, pentru controlul integritatii aplicatiilor instalate, Web Filtering – pentru filtrarea continutului web si blocarea site-urilor periculoase – si Device Control, pentru administrarea modului in care dispozitive externe de stocare pot fi conectate la computerele din retea. Kaspersky Endpoint Security 8 for Windows se integreaza cu un sistem inteligent de securitate cloud, care ofera actualizari in timp real cu privire la cele mai noi tipuri de malware.

Kaspersky Security Network (KSN) este sistemul cloud inteligent al Kaspersky Lab, care aduna si transfera informatii in timp real cu privire la malware si reputatia fisierelor si adreselor URL. Solutiile de securitate Kaspersky Lab sunt folosite de peste 300 de milioane de utilizatori din toata lumea, iar aceste produse comunica prin intermediul KSN, oferind o imagine completa asupra tendintelor malware regionale si permitând astfel un timp de raspuns foarte scurt in combaterea celor mai noi amenintari online.Cu ajutorul modululelor Application Control si Whitelisting, administratorii IT pot permite sau bloca executia anumitor programe sau categorii de programe, pot monitoriza si restrictiona anumite activitati ale aplicatiilor, si au posibilitatea de a supraveghea vulnerabilitatile software ale programelor instalate. La acestea se adauga Personal Firewall si Intrusion Detection System, care protejeaza impotriva atacurilor de retea, indiferent de tipul conexiunii sau locatie.

Noua solutie business de la Kaspersky Lab este administrata cu ajutorul consolei Kaspersky Security Center, care succede Kaspersky Administration Kit. Aceasta include un numar ridicat de optiuni, pentru un control mai bun si o administrare eficienta, este compatibila atât cu mediile de lucru fizice, cât si virtuale si este scalabila, pentru a se integra mai bine cu nevoile business-urilor aflate in crestere.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google