Coduri secrete pentru telefoane la Free Zone IT

de Redactie Hit.ro | 25 mai 2009

Aceasta emisiune Free Zone este dedicata telefoanelor mobile si incheie miniserialul de coduri pentru telefoane, subiect pe care Cosmina l-a inceput in urma cu mai multe saptamani.

Daca in emisiunile anterioare ati putut afla coduri pentru Nokia si coduri pentru Sony Ericsson, in cadrul acestui Free Zone dedicat telefoanelor mobile Cosmina si Florin au discutat despre LG, Motorola si Samsung. Asa cum am tinut mereu sa precizam, unele coduri sunt sigure si verificate, altele sunt inca sub semnul incertitudinii. De aceea, ca de fiecare data, va atragem atentia asupra folosirii lor, deoarece pot provoca modificari regretabile ale telefonului dumneavoastra. De asemenea, din cauza numarului mare de coduri existente pentru marcile care au facut subiectul emisiunii, multe nu au fost mentionate in cadrul Free Zone. Ele vor fi adaugate pe forum, unde vor permite crearea unor discutii referitor la cat de utile si corecte sunt. Va invitam, de asemenea, sa ne spuneti si alte coduri pe care le cunoasteti si care nu au fost mentionate de Hit.ro

Ca bonus, veti cunoaste la sfarsitul emisiunii pe castigatorul ultimului laptop oferit de Hit.ro in cadrul concursului de comentarii la articole.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google