Tastatura laser comercializata si in Romania

de Alex Hanea | 2 septembrie 2008
Anul acesta LCP Systems vine cu un produs inovator pentru piata romaneasca: tastatura digitala Cellulon, care reprezinta solutia perfecta pentru persoanele active care doresc sa aiba acces la canalele de comunicare si in afara biroului, cu minimum de efort logistic. “Tastatura virtuala”, “tastatura laser” sau “tastatura optica”, cum mai este denumita,nu este comparabila cu aplicatiile deja existente. Cu un simplu dispozitiv CL850, care nu cantareste mai mult de 120 grame, va puteti conecta la aparatele de tip Smart Phone, PDA sau PC.
tastatura1.jpg

Tastatura digitala Cellulon este o aplicatie noua, foarte importanta, reprezentand veriga lipsa intre dispozitivele mobile/ wireless si capacitatea de introducere de date. Metodele clasice de introducere a datelor, desi populare, nu sunt practice pentru ca pot fi folosite numai insotite de tastaturile mecanice de dimensiuni mari.

Portabilitatea reprezinta principalul avantaj . Tastatura digitala Cellulon CL850 este mult mai mica decat cele mai multe tastaturi traditionale, putand fi astfel transportata impreuna cu dispozitivul mobil. Conexiunea se poate face wireless, prin Bluetooth, sau prin cablu USB.
tastatura2.jpg

Fiabilitatea, flexibilitatea, productivitatea si inovatia sunt caracteristicile importante ale acestui produs care detine cateva avantaje importante, precum lipsa partilor mobile, functionarea alternativ si cu mouse-ul aparatului la care este conectat, o buna compatibilitate cu dispozitivul mobil (compatibilitatea cu sistemele de operare include Windows Mobile 5.0 / 6.0 PPC sau editia SP, Blackberry, Symbian si Windows HP precum si compabilitatea cu 4 limbi: engleza, franceza, germana si coreeana), o utilizare facila, si o acuratete perfecta a datelor de intrare, confortabilitate in utilizare prin lipsa fizica a butoanelor, utilizearea tehnologiei perceptiei electronice care capteaza miscarea degetelor pe suprafata de proiectie. In functie de mediul in care este utilizat si de preferintele utilizatorului se pot ajusta atat gradul de sensibilitate la miscare, cat si luminozitatea.

Incepand cu luna august aveti acces la acest produs in retelele de magazine Media Galaxy, Domo si Euro-GSM precum si in magazinele subdistribuitoare.

Sursa: LCP Systems
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google