MP3 Player sic de la Samsung

de Carmen Ivanov | 9 iunie 2008

Samsung aduce in Romania MP3 Player-ul S2 in forma de piatra. Conceptul produsului este “piatra pretioasa muzicala”. Functia de baza a unui music player a fost dintotdeauna aceea de a oferi cea mai buna calitate audio. Forma de piatra aduce un plus de calitate vizuala si tactila experientei auditiei muzicale.

Samsung aduce in Romania MP3 Player-ul S2


Samsung utilizeaza propria tehnologie de sunet, Digital Natural Sound engine (DNSe), prin care ofera o calitate audio impresionanta chiar si in cazul unui obiect atat de mic. Design-ul sofisticat se regaseste si in netezimea suprafetei, iar efectele de lumina ale LED-urilor propulseaza aspectul inedit al lui S2 catre un nivel superior. Player-ul se poate aseza usor in palma precum o pietricica, iar tastele de control sunt simple si pot fi utilizate intuitiv. Modul “Muzica favorita” faciliteaza selectarea melodiilor pe care utilizatorul vrea sa le asculte. În plus, un snur atasat ii permite acestuia sa poarte player-ul S2 ca un accesoriu de moda.

 

Conceptul produsului este “piatra pretioasa muzicala”.

Inginerii de la Samsung au ridicat problema utilitatii in momentul conceperii modelului S2. Rezultatul il constituie o serie larga de functii combinate cu usurinta utilizarii.
Cumparatorii pot sa-si personalizeze propriul S2 putand alege din cinci culori diferite, verde, rosu, negru, alb sau metal. S2 va fi disponibil in Romania incepand cu luna iulie.

 


Sursa: Samsung

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google