Tableta Nook de la Barnes & Noble - primele impresii (Video)

de Radu Eftimie | 8 noiembrie 2011

Barnes & Noble a lansat ieri pe piata tableta rivala pentru Amazon Kindle Fire. Produsul B&N, Nook, intrece din punct de vedere hardware Kindle-ul Fire, dar este mai scumpa cu 50 de dolari.

Potrivit opiniei celor de la Geek.com, care au si testat tableta B&N, probabil ca va fi foarte greu de stabilit un castigator in razboiul Nook vs. Kindle in momentul in care tableta Amazon va fi lansata pe piata (in cateva zile).

Nook de la Barnes & Noble este o tableta pentru care producatorul s-a concentrat pe un singur element: simplitatea, spun cei de la Geek. Nook este mai usoara decat iPad-ul, de exemplu, si nu iese in evidenta printr-un design studiat precum Nook Color, ci printr-un look simplu si practic.

Ecranul de 7 inci are o rezolutie de 1024x600 pixeli si poate reda continut HD, in limitele acestei rezolutii. Mai dispune de un procesor dual-core de 1 GHz, spatiu de stocare intern de 16 GB si slot de card microSD, o autonomie excelenta de 11,5 ore pentru citit si 9 ore pentru video, dispune de conexiune Wi-Fi.

Pretul Nook este de 249 de dolari, fata rivalul Kindle Fire care va costa 199 dolari.

Iata tableta Nook in actiune intr-un scurt clip de prezentare:

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google