Un EMMY pentru NVIDIA

de Vasile Damian | 12 ianuarie 2007

NVIDIA liderul mondial in tehnologia procesoarelor de grafica programabila, anunta astazi ca Academia Nationala de Arte de televiziune si stiinta (www.emmyonline.tv) a recunoscut inovatia companiei in dezvoltarea procesoarelor grafice, acordandu-i premiul Emmy pentru Tehnologie si Proiectare.
Premiul Emmy pentru activitatea de pionierat in design-ul tridimensional programabil in timp real, cu ajutorul procesoarelor grafice moderne, i-a fost acordat companiei NVIDIA la cea de-a 58-a ceremonie anuala Emmy de Tehnologie si Proiectare, care a avut loc luni seara in Las Vegas.
Procesoarele grafice NVIDIA reprezinta tehnologia de varf  utilizata atat de consumatorii individuali, cat si de cei profesionisti pe pietele specializate de procesare. Dezvoltatorii de jocuri si profesionistii din industrie utilizeaza procesoarele grafice de la NVIDIA pentru  accelerarea proceselor de furnizare de continut, ajutandu-i la oferirea catre consumatori a continutului care poate fi vizualizat in formate high-definition, high-resolution. Procesoarele grafice NVIDIA reprezinta, de asemenea, un element-cheie pentru procesarea in timp real a unei imagini live pentru subiecte de genul aplicatiilor 3D pentru vreme, graficii de alegeri, animatiilor si generatiei de efecte speciale, ca de exemplu Battlestar Galactica.

Sursa: NVIDIA

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google