Review : HP TouchSmart 610 all-in-one PC

de Radu Eftimie | 9 noiembrie 2011

PC-urile touchscreen all-in-one nu sunt o noutate pe piata. Pot fi considerate produse de nisa care nu atrag marea masa de clienti. Odata cu evolutia si imbunatatirile aduse tehnologiei touchscreen, numarul produselor de acest tip s-a inmultit considerabil, dar majoritatea PC-urilor all-in-one au o serie de deficiente care tin departe consumatorii.

Potrivit Gizmowatch, exista pe piata cateva PC-uri all-in-one care pot fi adoptate de oricine doreste (si isi permite financiar) o solutie de acest gen. Poate cel mai capabil PC all-in-one din acest moment este HP TouchSmart 610 all-in-one PC.

Ce este de fapt?

HP TouchSmart 610 este ultimul model de PC all-in-one produs de gigantul american Hewlett Packard (HP). Computerul are un ecran touchscreen care se inclina in orice unghi doreste utilizatorul, iar acesta este, pe langa puterea de calcul impresionanta (veti vedea in continuare), principalul detaliu care il scoate din multimea de PC-uri din aceeasi clasa.

Review : HP TouchSmart 610 all-in-one PC

 

Display:

HP TouchSmart 610 are un scran sensibil la atingere cu dimensiunea de 23 de inci. Potrivit celor de la Gizmowatch, ecranul HP TouchSmart 610 are unghiuri de vizibilitate excelente si ofera o calitate buna a imaginilor.

Designul display-ului este gandit pentru a nu speria clientii neobisnuiti sa lucreze pe un ecran sensibil la atingere si, mai ales, sa nu ii oboseasca. Astfel, ecranul HP TouchSmart 610 se inclina la orice unghi doreste utilizatorul pentru un acces lejer la touchscreen.

Review : HP TouchSmart 610 all-in-one PC

Sunet:

Pe partea de sunet, HP TouchSmart 610 sta excelent, fiind echipat cu Beats Audio. Sunetul redat este si el de calitate.

Conectivitate:

HP LinkUP este o tehnologie proprietara a HP care vine preinstalata si pe HP TouchSmart 610, permitand utilizatorilor sa se conecteze direct la PC-ul de acasa sau de la serviciu pentru a putea transfera fisierele dorite intr-un mod foarte simplu.

HDMI Hub - TouchSmart-ul HP ofera doua intrari HDMI separate prin care utilizatorii pot interga in sistem mai mult de un singur device, ca de exemplu console de jocuri (Xbox, Wii, Playstation etc.) Nu are iesire HDMI.

Review : HP TouchSmart 610 all-in-one PC

Software & Games:

Daca va plac jocurile, HP TouchSmart 610 are preinstalat unul dintre titlurile de marca ale Ubisoft - R.U.S.E. Jocul este optimizat pentru touchscreen si va ajuta sa va relaxati.

Pe partea de aplicatii, HP a inclus in PC-ul all-in-one mai multe aplicatii optimizate pentru ecranele sensibile la atingere, insotite de widgeturi care ofera acces rapid la anumite informatii.

Review : HP TouchSmart 610 all-in-one PC

Hardware:

De obicei, PC-urile all-in-one cu touchscreen vin cu procesoare modeste ca performanta. HP TouchSmart 610 face o exceptie notabila.

Compania a dotat sistemul cu un procesor quad-core - Intel Core i7-2700, cu Turbo-Boost de pana la 3,8 GHz, care poate raspunde prompt la orice cerinta ati avea in materie de putere de calcul. De cealalta parte, din punct de vedere al procesarii grafice, HP nu a fost cel mai inspirat si a dotat TouchSmart-ul cu o placa video dedicata AMD Radeon HD 5570 (nu se descurca la capitolul filme 3D / jocuri 3D).

Review : HP TouchSmart 610 all-in-one PC

Pret si accesorii:

HP TouchSmart 610 costa 1.399 dolari (poate costa mai mult daca doriti modificari). PC-ul all-in one vine la pachet cu o tastatura wireless si un mouse cu aceeasi tehnologie.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google