Printare cu ajutorul email-ului: de la HP

de Redactie Hit.ro | 8 iunie 2010

Dupa ce universul telefoanelor mobile si cel al PC-urilor a fost revolutionat prin introducerea smartphone-urilor si a tabletelor, iata ca a venit randul imprimantelor sa treaca intr-o noua era.

Inovatia vine din partea unui device creat de cei de la HP care permite utilizatorului sa printeze de pe orice fel de dispozitiv printr-o imprimanta conectata la internet folosind pur si simplu email-ul.

Ideea - care sustine proiectul proiectul Google Cloud Print anuntat in aprilie – porneste de la a oferi fiecarei imprimante o adresa unica. Utilizatorul imprimantei poate apoi printa documente trimitand un email de pe un smartphone, o tableta sau orice alt device care permite.

Numita HP ePrint, tehnologia elimina nevoia de a instala drivere si faciliteaza o varietate de noi aplicatii si servicii.

Noile imprimante pe care HP le lanseaza astazi impreuna cu ePrint se conecteaza direct la Google Cloud folosind interfata tochscreen. Asta inseamna ca utilizatorii pot printa Google Docs direct din cloud fara sa isi foloseasca computerul sau pot scana documente direct din contul Google Docs.

Alte servicii Google precum Calendar sau Picasa sunt de asemenea compatibile.

Sursa: Mashable

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google