Panasonic lanseaza Toughbook cu Intel Core i5 si i7

de Catalin Calciu | 26 ianuarie 2010

 

Seria de notebookuri Toughbook de la Panasonic este recunoscuta pentru rezistenta sporita la tot soiul de “intemperii” dupa cum am prezentat si noi intr-un articol, nu putea sa nu beneficieze de puterea de calcul pe care o ofera ultimele procesoare de la Intel in seria Core ix.

Primul model, R9 cu o diagonala de 10,4 inci are un procesor cu un consum redus, Core i7 la frecventa de 1,06GHz (maximum 2,13GHz in Turbo Boost, cu 2GB de memorie RAM si un hard-disc de 250 de GB.

Al doilea model imbunatatit este Toughbook F9 care are o diagonala de 14,1 inci si procesor Intel Core i5 cu frecventa nativa de 2,4GHz iar restul de specificatii sunt “impartite” cu modelul anterior prezentat.

Modelul mai mic, S9 are un ecran de numai 12,1 inci in timp ce specificatiile sunt identice cu ale celorlalte exemplare.

Preturile noilor produse de la Panasonic sunt situate la o valoare de aproximativ 2200 de dolari americani si vor fi comercializate incepand cu mijlocul lunii viitoare pentru inceput in doar in Japonia si ulterior pe alte piete de desfacere.


 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer