Huawei aduce in Romania tableta-telefon S7, pe Android

de Bianca Dinu | 20 septembrie 2010

Noua tableta-telefon Huawei S7, care ruleaza sistemul de operare Android 2.1., va intra in magazinele din Romania in ultimul trimestru al acestui an.

Caracteristicile tehnice plaseaza S7 in fruntea ofertei Android din aceasta toamna. Ecranul de 7 inci (18cm) are o rezolutie de 800 x 480, ceea ce promite o experienta buna atat pe internet, cat si in vizionarea de filme, inclusiv in format de inalta rezolutie.

Tableta e dotata cu un procesor Qualcomm SnapDragon ARM de 768MHz, cu o memorie de 256MB, care poate fi extinsa la 32GB printr-un card microSD. De asemenea exista un cititor de card SD care va permite, de exemplu, descarcarea fotografiilor in memoria interna si vizionarea lor pe ecran sau partajarea lor imediata in retele de socializare. Apelurile video sunt de asemenea posibile. S7 are acces la mai mult de 70.000 de aplicatii third-party  din universul Android Market.

Conectivitatea include 3G (noul S7 poate fi utilizat cu aceeasi cartela SIM pe care utilizatorul din Romania o are acum in telefon sau in modemul de internet) si Wi-Fi  (802.11/b/g/n). 

Tableta S7 este dotata si cu o camera foto incorporata de 2 megapixeli, un accelerometru si un senzor de lumina pentru interior. De asemenea, tableta Huawei poate reda inregistrari video HD si poate fi conectata la routerul din casa sau la televizor  cu ajutorul un portului HDMI.

Tableta va ajunge la noi in tara la inceputul lunii decembrie si va costa aproximativ 350 euro.

Sursa: Huawei

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer