Huawei MediaPad - detalii tehnice dezvaluite

de Bianca Dinu | 20 iunie 2011

Chinezii de la Huawei au dezvaluit intregul set de specificatii tehnice ale tabletei pe care se pregatesc sa o lanseze, informeaza The Inquirer.

Compania arunca in competitia tabletelor un dispozitiv cu un touchscreen IPS LCD de 7 inchi, care ruleaza pe sistemul de operare Android Honeycomb 3.2.

MediaPad are o grosime de 10.5 mm si cantareste 390 de grame, fiind mai usoara si mai subtire decat tableta Flyer, cu aceiasi diagonala de 7 inchi a celor de la HTC.

Potrivit Huawei, device-ul va oferi suport pentru solutia de cloud a companiei, iar durata de viata a bateriei va fi de peste sase ore.

MediaPad-ul va fi pus in functiune de un procesor dual-core de 1.2GHz de la Qualcomm. Inca nu exista detalii despre valorile capacitatii de stocare sau ale RAM-ului.

Camera aflata pe spate va avea 5MP, in vreme ce camera frontala va masura 1.3MP. Pe partea de conectivitate, tableta vine echipata cu WiFi, HSPA+3G si port HDMI.

Aplicatiile pre-instalate vor include Facebook, Twitter, Let’s Golf si Documents, precum si suport pentru Flash 10.3.

Dispozitivul Huawei nu intruneste tocmai specificatiile tehnice de top la care am sperat, prin urmare, pretul ramane singurul aspect care va determina succesul sau esecul acestei tablete.
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer