HP dezvaluie workstation-ul Z1 all-in-one cu ecran de 27 inci (video)

de Liviu Petrescu | 15 februarie 2012

HP lanseaza workstation-ul all-in-one, HP Z1, care promite putere si conectivitate ridicate, dar si eficienta si upgrade-uri usoare.

Performantele lui HP Z1 sunt surprinzatoare avand in vedere spatiul limitat, iar workstation-ul ofera si un ecran (IPS display) de 27 inci, cu o rezolutie de 2560x1440, scrie Slashgear.

Componentele HP Z1 sunt de PC desktop, astfel ca pot fi schimbate cu usurinta, fata de cele pe baza de silicon ale unui laptop. Specificatiile noului workstation Z1 variaza in functie de nevoile clientului si includ procesoare Intel Core sau Xeon si hard disk-uri clasice performante sau SSD-uri.

Memoria RAM poate fi extinsa pana la 32 GB DDR3 prin patru sloturi DIMM, iar adaptorul necesar este de 400 W pentru HP Z1.

Optiunile de conectivitate includ USB 3.0, Firewire, cititor de carduri si diferite mufe audio, iar designul ar putea ajuta acest workstation HP sa devina un concurent puternic pentru Mac Pro. HP Z1 este asteptat in luna aprilie, la un pret incepand de la 1899 dolari.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google