Ce nu stiai despre Amazon Kindle Fire

de Radu Eftimie | 17 noiembrie 2011

Amazon Kindle Fire, tablet PC-ul retailerului Amazon, a ajuns de doua zile in magazine. Tableta cu ecran de 7 inci, considerata de multi un "iPad killer" vine cu o multime de surprize din punct de vedere al capabilitatilor hardware si software.

Ce nu stiai despre Amazon Kindle Fire

Gizmodo a realizat o lista cu lucruri pe care majoritatea utilziatorilor nu le stiu inca despre Kindle Fire. Vi le prezentam si noi.

Spatiu de stocare nelimitat - pe langa cei 8GB spatiu de stocare interna, Kindle Fire ofera utilizatorilor posibilitatea de a stoca in cloud oricate date doresc. Functia pune in dificultate iCloud-ul Apple.

Kindle Fire nu a fost dotat cu niciun fel de camera foto. Probabil ca motivatia este data de faptul ca Amazon te vrea un cititor adevarat, nu un fotograf amator...

Streaming nelimitat - Fire-ul ofera prin Amazon Prime servicii de streaming video si audio nelimitat (ca transfer de date) pentru o luna de zile.

Kindle Fire beneficiaza de aplicatia Newstand cu ajutorul careia utilizatorii pot descarca si citi pe tableta carti, ziare si reviste.

De ce are Kindle Fire un ecran de doar 7 inci? Motivul este simplu: asigura o portabilitatea marita fata de un iPad sau un Galaxy Tab 10.1. (cu ecrane de 9,7, respectiv 10,1 inci)

La doar 200 de dolari, poate schimba tendintele de consum in materie de tablete.

 

 

 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer