Cadoul de Craciun perfect pentru pasionatii de IT, Emperor Workstation

de Andrei Rahmanov | 26 decembrie 2009

Construit in jurul unui scaun de piele Recaro aftermarket, extraordinar de confortabil, cu 3 monitoare LCD de 19 inci, sunet surround 5.1, iluminare si climatizare proprii, Emperor Workstation 2000 e un mega-gadget pe care orice gamer sau pasionat de IT si l-ar dori de Craciun. Sau de Revelion, de Pasti, de ziua lui sau cu orice alt pretext posibil.

Pentru cei mai multi ramane totusi doar o fantezie, pretul acestei "nebunii" digitalo-hidraulice fiind de doar 40.000$. O nimica-toata, nu?

Acest post de lucru custom-made, pentru IT-sti, vine de la NovelQuest din Canada, si inlocuieste biroul obisnuit, cu tot cu scaun si desktop PC. Scaunul de piele Recaro ofera nenumarate posibilitati de reglare, dar si atat de necesarul suport lombar. In functie de temeperatura camerei, poate fi incalzit, pentru frigurosi, dar si ventilat cu aer rece, pentru zilele calduroase de vara.

Exista si un sistem de iluminare propriu, care se apropie foarte bine de lumina naturala. Paradoxal, exista si un sistem care face ca scaunul sa pivoteze automat astfel incat lumina naturala sa nu se reflecte deranjant in vreunul din cele trei monitoare LCD de 19 inci.

Sunetul este asigurat de mai multe incinte audio Bose, dispuse intr-un aranjament 5.1, cu subwoofer-ul asezat chiar sub scaun, pentru o experienta audio, poate chiar si la propriu, zguduitoare.

Pentru echiparea lui Emperor Workstation 2000 se poate opta intre cateva variante foarte performante de Mac sau PC, dar si orice alt sistem configurat la cererea clientului, sau chiar un laptop.

Intrarea si iesirea la postul de lucru "imparatesc" se fac prin rabatarea hidraulica a intregii parti superioare a scaunului.

Toate comenzile "imparatului" pot fi date dintr-un control pad, sub forma unui ecran tactil LCD de 7 inci.

In cazul unei pene de curent, sursa proprie a sistemului asigura o rezerva de putere pentru inca 30 de minute de functionare.

Postul de lucru all-inclusive are un pret ce pleaca de la 39.990 $, insa acesta poate creste in functie de configuratia calculatorului care se doreste integrat in sistem.

Noi credem ca, la asa pret, era bine sa fi fost dotat si cu conectare directa la frigider si la instalatiile sanitare din casa. Astfel, Emperor Workstation ar putea fi numit, pe drept cuvant, un sistem complet de mentinere a vietii, pentru gamerul sau IT-istul invederat.

 

 

 

 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google