TOP STORY: Avem patru Kindle-uri. Cum procedam?

de Radu Eftimie | 29 septembrie 2011

Evenimentul Amazon de ieri seara (ora Romaniei), care a fost promovat pe cele mai importante posturi TV din Statele Unite mai ceva decat lansarile Apple, a adus pe piata patru noi device-uri cu care va veti putea "omora" timpul.

Flagship-ul noii game de tablete si readere de la Amazon este fara indoiala Kindle Fire, dar care, dupa cum afirmam si ieri, inainte de lansare, nu "vrea" sa fie doar "iPad Killer", ci si o tableta cu personalitate puternica.

Iata o scurta trecere in revista a modelelor de Kindle lansate ieri de Amazon, realizata de cei de la Gizmodo, care isi incep prezentarea cu fraza "ne-am umplut de Kindle-uri!"

Acum utilizatorii au la alegere sase modele diferite de device-uri de la aceeasi companie, daca judecam dupa preturi.

Kindle (varianta de baza - cea mai ieftina)

Noul Kindle, in cel mai pur sens al cuvantului "Kindle", este ceea ce stie Amazon sa faca. Un cititor de carti electronice ca si modelul anterior, dar care este mai usor decat predecesorul sau si are un ecran de 6 inci.

Costa doar 79 de dolari, daca nu va deranjeaza sa aveti reclame care va distrag atentia de cartea pe care o cititi, sau 109 dolari, fara reclame. Modelul nu are niciun fel de tastatura, ci doar cateva butoane (cu sageti) care va vor ajuta sa navigati si sa selectati continutul.

Avem o tona de Kindle-uri. Pe care l-ai cumpara?


Citeste in continuare 1 2 3 4
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer