Aparat radio cu... video call, de la Archos

de Radu Eftimie | 22 august 2011

Nu stim cati din voi ati auzit de Archos sau cati apreciati ce fac francezii. Va spunem noi cate ceva despre ei: produc fel de fel de gadgeturi ingenioase, de la mp3 playere recunoscute pentru calitatea exceptionala a sunetului, pana la mutimedia playere si, mai recent, tablete.

Ultima gaselnita a celor de la Archos este un radio cu Android.

Aparat radio cu ...video call, de la Archos

Desi designul general aduce destul de mult cu orice radio cu ceas numai bun de pus pe noptiera de langa pat, Archos Home Connect, odata pornit, va dezvaluie un display sensibil la atingere cu o dimensiune de 3,5 inci pe care veti recunoaste sistemul de operare Android 2.2 Froyo.

Gadgetul va pune la dispozitie prin Wi-Fi 50.000 de posturi de radio online printre care puteti naviga cu ajutorul tunerului incorporat. Device-ul mai dispune de un ceas cu alarma, afiseaza informatii meteo sau despre traficul rutier si stiri, e-mail si un browser de internet.

Killer application este faptul ca puteti efectua cu ajutorul lui chiar si apeluri video pe internet.

Aparat radio cu ...video call, de la Archos

Jucaria celor de la Archos are o capacitate de stocare de 4GB (cu posibilitatea de exindere pana la 16GB printr-un slot pentru carduri microSD), un procesor de 1GHz si accelerator grafic care ajuta inclusiv la rularea filmelor in format avi.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google