Anywhere Mouse MX functioneaza si pe sticla

de Alex Hanea | 8 decembrie 2009

Diverse tipuri de suprafete, precum lemnul lacuit, granitul sau sticla pun o adevarata problema capacitatii de tracking a mausilor obisnuiti. Logitech a lansat in Romania Anywhere Mouse MX care functioneaza inclusiv pe suprafete de sticla sau pe unele extrem de lucioase.

"Laptopurile au castigat in popularitate in ultimii ani datorita libertatii in miscare pe care o ofera – oamenii doresc sa se conecteze la lumea lor digital de oriunde s-ar afla. Pana acum insa, niciun maus nu a fost in stare sa tina pasul cu flexibilitatea laptopurilor", declara Rory Dooley, Vicepresedinte al Logitech. "Multumita lui Logitech Darkfield, fie ca iti verifici stirile dimineata pe blatul de granit al mobile din bucatarie, fie ca vizualizezi un document pe biroul de sticla de la birou, poti fi sigur ca mausul Logitech isi va indeplini functia."

Mausul dispune de recent lansatul receiver Logitech Unifying. Minusculul receiver ramane atasat laptopului astfel incat nu mai este necesara deconectarea sa atunci cand laptopul este transportat. Mai mult, pot fi conectate cu ajutorul sau inca cinci tastaturi sau mausi.

Logitech Anywhere Mouse MX va fi disponibil la un pret de 299 Lei.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google