Alternative la iPad - tablete si preturi in Romania

de Radu Eftimie | 24 noiembrie 2011

Toata lumea a auzit de iPad. Am putea spune chiar ca a auzit de iPad pana la saturatie. Si chiar daca Apple a fost "dirijorul" principal al simfoniei tablet PC-urilor, dupa lansarea primei versiune de iPad pe piata au aparut competitori puternici cu oferte demne de luat in calcul, mai ales ca ofera tablete de o calitate excelenta, atat hardware, cat si software, la preturi ceva mai rezonabile. Cu ajutorul CNN, va prezentam si noi alternativele la iPad, tablete care merita luate in calcul atunci cand vrei un astfel de produs.

BlackBerry PlayBook

Nu stim cati dintre utilizatorii de Blackberry din Romania s-au repezit sa-si completeze colectia de produse ale Research in Motion (RIM) cu tableta canadienilor. Cert este faptul ca Blackberry PlayBook este un produs de top care incearca sa se aproprie cat se poate de mult de conceptul Blackberry.

Ce ii lipseste? Din pacate, tocmai clientul de mail dedicat. Ruleaza sistemul de operare QNX, are un ecran capacitiv multitouch de 7 inci, cu o rezolutie de 1024x600. Mai ofera porturi micro-HDMI, micro-USB, un procesor de 1GHz TI OMAP, 1GB RAM si spatiu de stocare de 16, 32 sau 64 GB.

Varianta de 16GB costa in Romania intre 1400 de lei si 2250 de lei.

Alternative la iPad - tablete si preturi in Romania


Citeste in continuare 1 2 3 4 5
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google