Adio cabluri pentru home theatre!

de Lucian Ilie | 10 ianuarie 2007

O noua zi, o noua premiera la Consumer Electronics Show 2007. Philips a anuntat ca va lansa in curand pe piata un device care asigura o conexiune wireless pentru semnalele HD (high definition), respectiv SWW1800. Produsul va revolutiona in special sistemele de home theatre, utilizatorii scapand de toate cablurile ce leaga in prezent componentele sistemelor de televizor, si care vor fi interconctate doar prin intermediul acestui device.
Wireless HDMI est o solutie care poate transfera un semnal de 1080p fara nici cea mai mica pierdere. Semnalul nu este comprimat, pastrandu-si astfel aceesi calitate ca in cazul in care ar fi fost transmis printr-un cablu standard HDMI. In plus, fiind emis pe o frecventa ultra wideband (UWB) semnalul nu este afectat de interferentele altor device-uri precum: Wi-Fi, Bluetooh, telefoane mobile si fara fir sau de cuptoarele cu microunde.
SWW1800 poate fi pozitionat oriunde intr-o raza de 8 metri si este compatibil de asemenea cu HDCP. Device-ul va fi disponibil incepand cu luna mai si va costa aproximativ 300 USD.

Sursa: Philips

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google