Sony lanseaza DPP-F700, rama foto digitala cu imprimanta integrata

de Andrei Rahmanov | 30 septembrie 2009

Sony s-a gandit ca, pe langa a privi fotografiile puse frumos intr-o rama digitala, oamenilor le place mult sa le si poata printa, sa le transforme usor in fotografii reale, asa ca va lansa curand DPP-F700, o rama foto cu imprimanta integrata.

Rama foto digitala are un display cu o diagonala de 7 inci si o rezolutie de 800x400, 1GB de memorie inclusa, plus 21 de template-uri pentru afisarea orei exacte. 

Imprimanta poate printa fotografii cu marimea de 4x6 inci, cu o rezolutie de pana la 300x300dpi. La printare este folosita o tehnologie numita TrueFast, adica fotografiile sunt rezistente la urmele de amprente, la apa sau decolorare, imediat dupa ce sunt expuse la lumina. Fotografiile expuse pe rama pot fi printate in mai putin de 1 minut.

Inainte de printare, fotografiile pot fi rotite, marite sau micsorate, le pot fi adaugate diferite layouturi de calendare sau pot fi printate ca si fotografii pentru acte de identitate, toate acestea folosind ca display rama foto. Anumite operatiuni pot fi facute si de la distanta, cu ajutorul unei telecomenzi.

Rama foto cu imprimanta Sony DPP-F700 va fi disponibila in magazine din noiembrie la pretul de 290$.

 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google