SoftKinetic si Intel vor sa revolutioneze advertising-ul

de Ana-Maria Dragota | 31 ianuarie 2012

SoftKinetic si Intel au anuntat astazi crearea unui nou tip de advertising. Este vorba despre o ultima tehnologie care implica un display digital dotat cu camere 3D SoftKinetic si o aparatura care permite clientului sa interactioneze cu ecranul.

Conform Techcrunch tehnologia include un monitor care scaneaza clientul, iar din momentul in care este conectat la persoana respectiva aparatul poate indentifica sexul si varsta utilizatorului, oferindu-i astfel informatii personalizate. Spre exemplu, daca este vorba despre o femeie tanara, aparatul care o va scana ii va indica acesteia cele mai apropiate mall-uri si magazine cu haine. Daca este vorba despre un barbat trecut de 50 de ani, monitorul ii va indica acestuia un magazin cu trabucuri din apropiere.

Aceasta tehnologie este asemanatoare cu cea existenta in productia Minority Report, din momentul in care Tom Cruise trece printr-un mall, iar montorul incepe sa ii ofere acestuia tot felul de mesaje personalizate.

Compania a prezentat astazi tehnologia vizitatorilor la "Integrated Systems Europe", care se desfasoara la Amsterdam si care este o expozitie dedicata tehnologiilor audio / video.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google