Warcraft - filmul va fi "fidel" jocului

de Mina Hutterer | 14 octombrie 2009

Regizorul Sam Raimi a declarat ca doreste sa fie "fidel jocului [World of Warcraft]" atunci cand va realiza filmul, al carui scenariu va fi scris de catre Robert Rodat (Saving Private Ryan, The Patriot).

Sam Raimi, care a regizat Spider-Man si Evil Dead, a declarat intr-un interviu prin telefon pentru MTV Multiplayer, ca viitorul film Warcraft nu va avea la baza romanul Arthas: Rise of the Lich King, scris de Christie Golden, si ca scenariul va fi unul original, scris pe baza universului Warcraft.

In ceea ce-l priveste pe Robert Rodat, Raimi a declarat ca este convins ca Rodat va "reda cu acuratete" conflictul dintre Hoarda si Alianta, precum si mitologia vasta a universului Warcraft.

Filmele realizate pe baza jocurilor video au fost in general de calitate cel mult indoielnica (vezi "realizarile" lui Uwe Boll), insa noua productie Warcraft pare a se afla pe maini bune si promite sa aduca cu adevarat pe marile ecrane cel mai de succes MMORPG al tuturor timpurilor - WoW, ajuns la 12 milioane de jucatori in intreaga lume.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer