Urmatorul Harry Potter?

de Silviu Anton | 12 iulie 2011

Pe 15 iulie se lanseaza ultima parte din celebra franciza Harry Potter si sunt mari sanse sa se intensifice vanatoarea dupa drepturile de ecranizare ale unei noi serii de carti pentru adolescenti. Hit iti spune ce carti fac cu ochiul marilor studiouri dupa ce s-au bucurat de un mare succes in librarii.

Ai citit vreuna din cartile de mai jos? Care ti se pare mai interesanta pentru o ecranizare?

Mortal Engines

Pe langa unul dintre cele mai interesante titluri (luat de la Shakespeare, piesa Othello) seria de carti scrise de Philip Reeve ne arunca intr-o lume post-apocaliptica: dupa un razboi nuclear, cele cateva orase supravietuitoare se canibalizeaza pentru energie. Cunostintele tehnologice sunt pierdute, iar rarele artefacte din epoca noastra sunt tare pretuite.

Eroul este un adolescent orfan, Tom Natsworthy, care ajunge sa strabata lumea avand parte de o multime de aventuri. Mortal Engines urma sa fie transformat intr-un film 3D de catre celebrul Peter Jackson, dar problemele de productie ale celor doua The Hobbit l-au indepartat pe regizor de proiect. Oricum, cu siguranta ecranizarea isi va face drum pe marile ecrane in anii urmatori.


Citeste in continuare 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google