Un spin-off al serialului Anatomia lui Grey va rula doar pe internet

de Alex Hanea | 24 noiembrie 2009

Un spin-off al serialului "Grey's Anatomy /Anatomia lui Grey", care se va numi "Seattle Grace: On Call", cu noi personaje si alte povesti, va fi lansat online de Disney-ABC Television Group, pe site-ul Abc.com, informeaza WorldScreen.com.Episoadele noului serial, care va fi filmat in stil documentaristic, vor avea maxim cinci minute si vor urmari povestile unor medici care lucreaza in spitalul Seattle Grace.

"Scopul nostru este de a mari universul «Anatomiei lui Grey» oferind o perspectiva unica asupra evenimentelor de la Seattle Grace, oferind si unele paralele la povestile deja prezentate in serial. Intentia noastra este de a pune in aceste scurte episoade, create special pentru internet, tot ce iubesc fanii la acest serial. Speram ca fanii nostri sa fie incantati de aceasta noua abordare a unui univers cu care au fost deja familiarizati", a declarat Shonda Rhimes, producator executiv al serialului "Anatomia lui Grey".

"Anatomia lui Grey" este un serial TV american, care a castigat multiple premii Emmy si Globuri de Aur.

Serialul este difuzat in SUA de canalul ABC, iar in Romania de canalul TVR1.

"Anatomia lui Grey" a devenit unul dintre cele mai populare seriale difuzate de ABC, la fel ca si alte productii de succes precum "Neveste disperate".

Serialul dezvaluie povestea doctoritei Meredith Grey, interpretata de Ellen Pompeo, si a colegilor sai care lucreaza in spitalul Seattle Grace.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google