Topul celor mai bune comedii cu liceeni

de Bianca Dinu | 2 iulie 2011

Saptamana viitoare se lanseaza pe marile ecrane Larry Crowne, un film cu Tom Hanks si Julia Roberts, in care personajul titular, trecut de prima tinerete, se intoarce la colegiu pentru a-si termina studiile dupa ce este dat afara din cauza crizei. Acest student atipic ne-a facut sa ne gandim la cei mai populari elevi de liceu ai tuturor timpurilor. Ii poti vedea mai jos.

Care este comedia ta cu liceeni preferata?

Locul 1 - American Pie
$235,483,004

Campionul comediilor cu liceeni este fara indoiala Placinta americana. Lansat in 1999, filmul a luat pe nepregatite publicul american, care s-a inghesuit cu mic cu mare sa vada aventurile extreme ale liceenilor obsedati sa-si piarda virginitatea in ultima lor vacanta inainte de colegiu.

Filmul i-a transformat in staruri peste pe noapte pe Jason Biggs, Chris Klein, Tara Reid, Mena Suvari si Seann William Scott, dar acestia nu au rezistat in extrem de competitiva lume de la Hollywood, retragandu-se ulterior in obscuritate. Continuarea din 2001, Placinta americana 2, a avut incasari inca si mai mari (287 de milioane de dolari), dar filmul nu are ce cauta in topul nostru: eroii nu mai sunt liceeni.


Citeste in continuare 1 2 3 4 5 6 7
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google