Sezonul 2 din RObotzi a inceput

de Radu Eftimie | 23 septembrie 2011

Dupa cum au promis, producatorii apreciatului serial de animatie RObotzi au dat "drumul" pe net celui de-al doilea sezon.

"Tinem sa va anuntam, nu va mai agitati, vom reincepe productia episoadelor RObotzi, stim ca le asteptati cu sufletul la gura, insa va cerem sa mai aveti putina rabdare, mai exact pana in data de 22 Septembrie". Asa ca cei de la CreativeMonkeys au demarat sezonul al doilea al "peliculei" care astarnit hohote de ras, Robotzi, cu eposodul denumit "Onomastica".

Deja celebrele personaje Mo si F.O.C.A. revin astfel dupa vacanta cu o noua prestatie care va fi apreciata de fani. Episodul 1 din sezonul 2 poate fi vizionat aici.

De observat faptul ca decorul este acum altul, actiunea derulandu-se in laboratorul lui F.O.C.A.

Video: Sezonul 2 din RObotzi a inceput

Creatorii celor doua personaje virale de pe internet sunt Codin Pop si Cezar Enache (absolventi ai Facultatii de Teatru si Film), Ramona Cordos (studenta la Arte Plastice) si Mihai Banea (absolvent de Comunicare).

Proiectul RObotzi a pornit ca modalitate de prezentare a site-ului de design CreativeMonkeys, cu un prim episod care s-a bucurat de un real succes.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer