Floricele si filmul Apocalipsei la... Cinema City Cotroceni!

de Cosmina Despa | 19 noiembrie 2009
In primul rand, este placerea de a intra intr-o sala noua, si de a te aseza, poate primul, pe un scaun de cinema. In al doilea rand, trebuie sa recunoastem confortul oferit, iar aici discutam despre o sala de cinema standard, nu despre cele VIP, dotate cu fotolii de piele. Ce mi-a placut mai putin, recunosc, a fost sistemul de ventilatie, parca setat la o temperatura mult mai mica decat as prefera eu. Dar analizand care rau e mai mic, racoarea prezenta sau caldura sufocanta posibila, am recunoscut ca e de preferat prima varianta.

Intreaga zona a complexului cinematografic este extrem de atractiva vizual. Desi poate parea complicata la prima vizita, existenta cafenelei, a zonei de achizitionare a dulciurilor, sucurilor, floricelelor de porumb si a altor atractii culinare care imbunatatesc vizionarea, toate acestea fac ca plimbarea prin complex sa fie chiar placuta.

Filmul ales pentru proiectia de aseara a fost "2012". Experienta vizuala si auditiva nu a fost deloc o dezamagire, cu atat mai mult cu cat filmul a testat capacitatea sistemului audio. Despre efecte vizuale, nici macar nu mai are rost sa vorbim, mai ales ca ati putut arunca o privire intr-un articol recent chiar pe Hit.ro.

Si pentru ca nu putem vorbi despre cinema fara a vorbi si despre film, voi profita de invitatia celor de la Cinema City pentru a va spune cateva cuvinte si despre filmul "2012", inserand imagini de la petrecerea de inaugurare, in continuare. Pentru cei ce deja s-au incordat, trebuie sa mentionez ca nu voi oferi nici un detaliu despre firul epic.


Citeste in continuare 1 2 3
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google