Floricele si filmul Apocalipsei la... Cinema City Cotroceni!

de Cosmina Despa | 19 noiembrie 2009

Cu doua zile inainte de inaugurarea propriu-zisa a Cinema City Cotroceni, presa, parteneri, personalitati mai mult sau mai putin publice, membrii ai echipelor care au lucrat la realizarea megaplexului au fost invitati la deschiderea centrului de la AFI Palace Cotroceni.

Prima parte a zilei a fost dedicata prezentarii complexului cinematografic, alcatuit din 21 de sali de cinema, din care o sala Samsung IMAX si 3 sali Samsung VIP. Pentru ca ni s-a permis accesul atat in sali cat si in spate, in zona de lucru - adica in camerele de proiectie - va vom dezvalui si voua imagini la care altfel ar fi aproape imposibil sa aveti acces.

Maine, cand Cinema City Cotroceni se va deschide publicului larg, vom publica materialul video care prezinta informatii detaliate, imagini si comentarii atat din sala cat si din spatele proiectorului.

Deocamdata, va vom povesti despre seara taierii panglicii, adica despre evenimentul de aseara, cand panglica a fost, evident, o bucata de rola de film. Nu am reusit sa aflam din ce film facea parte bucata respectiva, pentru ca ne-am grabit sa raspundem invitatiei organizatorilor si sa intram in salile de cinema pentru a urmari un film.

Multi dintre voi vor trai curand, cu siguranta, experienta macar a unei sali standard de cinema din noul megaplex. Pentru cei mai curiosi si cei care vor amana vizita la Cinema City Cotroceni, vom povesti, pe scurt, opinia noastra.


Citeste in continuare 1 2 3
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google