Facebook si Miramax lanseaza serviciul online de inchiriere de filme

de Radu Eftimie | 24 august 2011

Studiourile Miramax s-au alaturat trendului general de la Hollywood si a semnat o colaborare cu Facebook pentru lansarea pe reteaua sociala a unui serviciu de inchiriere de filme. Servicii similare mai ofera si Warner Bros, Paramount si Universal.

Multe din filmele ce vor fi disponibile prin serviciul de streaming al Facebook pot fi vizionare in premiera online, potrivit Mashable.

Disponibil in trei tari

Serviciul Miramax eXperience ofera deja continut pentru consumatorii din trei tari, respectiv pentru utilizatorii Facebook din Statele Unite ale Americii (20 de titluri), Marea Britanie si Turcia (cate zece titluri fiecare).

Facebook si Miramax lanseaza serviciul de inchiriere de filme

Chiar daca momentan serviciul este disponibil intr-un numar limitat de tari, colaborarea dintre Facebook si Miramax este considerata de analisti ca una dintre cele mai inspirate initiative pe acest segment de servicii.

Serviciul se va extinde in viitorul apropiat si in Franta si Germania. Inchirierea unui film prin Miramax eXperience va costa utilizatorii 30 de credite Facebook (adica 3 dolari). Un titlu platit poate fi salvat pentru 30 de zile. Odata ce ai dat play filmului inchiriat, ai la dispozitie 48 de ore pentru a-l viziona .

Citeste mai departe despre Lansarea jocului Casting Call.


Citeste in continuare 1 2 3
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer