Dupa 13 Assassins, Takashi Miike tinteste spre adaptarea unui joc video

de Laurentiu Crisu | 24 mai 2011

Filmul 13 Assassins a fost primit excelent de catre criticii de film, insa nu acelasi lucru s-a intamplat cu prima incercare 3D a cunoscutului regizor japonez Takashi Miike. Hara-Kiri: Death of a Samurai a avut premiera la Festivalul de la Cannes de anul acesta si nu a starnit prea multe valuri.

Asta nu l-a impiedicat insa pe prolificul cineast sa-si anunte unul dintre noile sale proiecte, ceva cu totul diferit de ultimele sale realizari. „Ma pregatesc sa incep lucrul la o drama cu avocati, cu accente comice, bazata pe un joc video pentru Nintendo DS [console portabile n.r.]”, a declarat el pentru The Huffington Post.

Desi nu a specificat si numele acestuia, se pare ca este vorba de Ace Attorney, o serie de trei jocuri video de aventura a caror poveste se desfasoara in jurul unor procese.

Lansata initial doar in Japonia (si doar in japoneza) intre 2001 si 2004, franciza a debutat ulterior si in Statele Unite, unde a primit titlul Phoenix Wright: Ace Attorney, dupa numele personajului principal.

Ramane de vazut cum va reusi Miike sa aduca pe marele ecran, intr-o adaptare live-action, drama cu avocati, intr-o pelicula care sa se dovedeasca, potrivit afirmatiilor sale, captivanta, atat prin umor, cat si prin suspansul creat de incurcaturile in care intra protagonistul.

Sursa

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google