Avanpremiera Avatar la MoviePlex, un dezastru

de Redactie Hit.ro | 18 decembrie 2009

[de Mike Stegaru]

In ciuda bunelor intentii ale organizatorilor (carora le multumim pentru invitatie), avanpremiera 3D a filmului Avatar la cinematograful MoviePlex din Mall Plaza Romania in Bucuresti a fost un dezastru total.

Imaginea de mai jos este anaglifa (poate fi vizionata corect cu ochelari speciali), insa vazuta cu ochiul liber reprezinta destul de bine calitatea proiectiei Avatar la avanpremiera de aseara:

Avatar este un film in care animatia 3D fotorealista, superb realizata, are un rol extrem de important. Cu un buget de peste 240 de milioane de dolari, noua pelicula SF semnata James Cameron prezinta lupta dintre oameni si populatia aborigena de pe planeta Pandora, unde a fost descoperit un minereu cu o valoare inestimabila.

Din nefericire, spectatorii prezenti la avanpremiera de joi, 17 decembrie 2009, la MoviePlex - Plaza Romania din Bucuresti nu s-au putut bucura aproape deloc de film. Pe scurt, proiectia 3D a fost atat de defectuoasa, incat imaginea a fost aproape in permanenta neclara, sau cu un colorit nefiresc. Astfel, filmul nu a putut fi vizionat, in ciuda incercarilor repetate de a rezolva problemele. Mai mult decat atat, in jurul orei 22:00, cand filmul inca rula (defectuos), angajatii cinematografului au aprins luminile in sala si au anuntat ca filmul va fi intrerupt si ca publicul este invitat la o noua vizionare la o data ulterioara. Fluieraturile si vocile ridicate ale celor prezenti (jurnalisti, oameni de PR, critici de film) au incheiat o seara care ar fi trebuit sa demonstreze capacitatea cinematografului de a rula filme 3D cu noul sistem de proiectie (necesar pentru Avatar).

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google